Objednejte se Zeptejte se

Petr Holík
Moderátor rádia Krokodýl

PRK - Oční klinika Neovize

"Jsem stále v dobrém rozpoložení, protože dobře vidím a jsem spokojený."

Oblíbený moderátor brněnského rádia Krokodýl, Petr Holík, se rozhodl podstoupit oční operaci v NeoVizi, když se mu s postupujícím věkem začal zhoršovat zrak. „Brýle mi opravdu vadily a omezovaly mě v mnoha ohledech,“ říká moderátor. „Nejen při moderování, ale i v běžném životě, například při řízení nebo sportu. Pořád se mi špinily, občas jsem si je někam založil, občas jsem si na ně sednul… “   

Oční kliniku NeoVize si Petr Holík vybral na doporučení svého okolí, které mělo s klinikou výborné zkušenosti. Operace se ujal zkušený tým vedený paní primářkou Šárkou Skorkovskou, která pacienta provedla celým procesem od prvního vyšetření až po následné kontroly.

K čemu je PRELEX?

PRELEX  je moderní metoda oční operace, která nahrazuje přirozenou čočku oka multifokální nitrooční čočkou. Tento zákrok je ideální pro pacienty starší čtyřiceti let, kteří trpí presbyopií (vetchozrakostí) a potřebují brýle na čtení či na dálku. Operace trvá jen několik minut a je prováděna ambulantně. Pacienti se rychle zotavují a výsledky jsou trvalé.

Operace je skutečně velice rychlá, nenáročná, za mě nebolestivá, úplně v pořádku, neměl jsem s tím žádný problém, doporučuji, pokud vám to potom pomůže, tak si myslím, že můžete být jen naprosto nadšený a spokojenější,“ popisuje svou zkušenost Petr Holík a dodává „Kontroly dopadly na výbornou a já jsem stále v dobrém rozpoložení, protože dobře vidím a jsem spokojený.“

Profesionální přístup a týmová práce

Petr také ocenil profesionální přístup celého týmu NeoVize: „Děkuji NeoVizi za profesionální a perfektní přístup a nádhernou týmovou práci. To je strašně vidět, jak to umíte, každý ví, co má dělat, a dohromady skvěle funguje. Díky tomu jsem byl klidný a věděl jsem, že jsem v dobrých rukou.

Petr Holík je jedním z mnoha spokojených pacientů, kteří v NeoVizi našli cestu k lepšímu zraku a vyšší kvalitě života. „Ať se vám moc daří a děkuji za vše,“ dodává spokojený moderátor a doporučuje:  „Vy přátelé, pokud se cítíte diskomfortně, pokud vám brýle vadí a limitují vás, neváhejte. Důkladné předoperační vyšetření určí, zda je zákrok pro vás vhodný, a samotná operace vám může výrazně zlepšit kvalitu života.