Objednejte se Zeptejte se

Omládněte a zlepšete svůj zrak: Plastické operace víček v NeoVizi!

08.08.2024
Omládněte a zlepšete svůj zrak: Plastické operace víček v NeoVizi!

Od září se na naší klinice NeoVize v Brně opět po letní přestávce vracíme k provádění plastických operací víček. Pokud vás trápí pokleslá víčka, která mohou nejen narušit váš vzhled, ale také ovlivnit kvalitu vidění, máme pro vás řešení.

Plastická operace víček přináší řadu výhod, mezi které patří nejen estetické zlepšení vzhledu a omlazení obličeje, ale také zlepšení vidění díky uvolnění zorného pole. Operace pomáhá odstranit nadbytečnou kůži a tukové váčky, což vede k mladistvějšímu a svěžejšímu vzhledu. Pacienti často zaznamenávají zvýšení sebevědomí a spokojenosti se svým vzhledem. „Výsledek předčil má očekávání a estetické změny si všimlo i mnoho mých známých,“ potvrzuje paní Anna, která podstoupila zákrok na brněnské klinice NeoVize na začátku jara. Moderní chirurgické techniky zajišťují minimální jizvy a snadný návrat k běžným aktivitám.

Plastická operace víček však není jen estetickým zákrokem. Oftalmologové, jako je naše zkušená specialistka MUDr. Natálie Machová, mají detailní znalosti o anatomii oka a okolních tkáních. To zajišťuje vyšší úroveň bezpečnosti a přesnosti při operaci. „Díky důkladné znalosti oka a jeho okolí dokážeme zajistit, že operace proběhne s minimálním rizikem a maximálním efektem,“ vysvětluje MUDr. Machová.

Před operací vás čeká důkladné vyšetření, při kterém se zhodnotí stav vašich víček a celkový zdravotní stav očí. Na základě tohoto vyšetření vám doporučíme nejvhodnější postup. Samotná operace je rychlá a obvykle trvá jen několik desítek minut. Po zákroku můžete očekávat rychlé zlepšení jak vzhledu, tak i funkčnosti víček.

Konzultace probíhají od srpna a naši odborníci jsou připraveni vám poskytnout veškeré potřebné informace a odpovědět na vaše dotazy. Pro objednání na vyšetření můžete využít náš online formulář na webu, nebo nás kontaktovat telefonicky.

Více informací o  plastických operacích víček včetně ceníku najdete na: https://www.neovize.cz/dalsi-zakroky/plasticke-operace-vicek/